Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Tvättillbehör

5 782 Fynd

Bra och billiga tvättillbehör hos Fyndiq

Hos Fyndiq hittar du ett stort urval av tvättillbehör. Fyndiq har allt från tvättmedel, tvättkorgar och klädnypor till torkställningar och tvättlinor. Dessutom finns produkterna i flera olika färger och material. Hos Fyndiq har du alltid fri frakt och snabba leveranser.

Att tvätta ska vara ett rent nöje

Med bra och snygga tvättillbehör blir det enklare och roligare att ta hand om tvätten. Hos Fyndiq hittar du flera smarta produkter som underlättar tvätt och städ i hemmet. Oavsett om du letar efter lite ovanligare produkter som tvättmedel för ull eller helt vanliga klädnypor så hittar du dem i Fyndiqs välsorterade och billiga sortiment.

Snygga och praktiska tvättkorgar

Hos Fyndiq hittar du tvättkorgar i massor av olika modeller material och färger. Har du småbarn kanske en tvättkorg av plast passar dig bra, eller en tvättkorg av tyg som är lätt att göra rent. Bor du litet och har ont om plats så välj en hopfällbar tvättkorg. Är du bara sugen på att köpa en snygg tvättkorg till badrummet så hittar du den hos Fyndiq. En smart lösning för dig som är trött på att sortera tvätt, är våra två- eller tredelade tvättkorgar där du separerar kläderna med en gång.

Tvättpåsar skonar dina kläder

Ett bra sätt att ta hand om kläderna på, är att använda sig av tvättpåsar. Hos Fyndiq hittar du ett stort och varierat utbud av tvättpåsar. Här finns till exempel tvättpåsar som du använder när du ska tvätta dina sneakers. Klassiska tvättpåsar för BH och underkläder hittar du också här, som vanligt har Fyndiq ett stort urval av färger, material och storlekar. Genom att tvätta dina kläder i tvättpåsar så håller de mycket längre, dessutom kan du undvika skador på tvättmaskinen eftersom snören och byglar inte kan fastna om du har dem i tvättpåse.

Smarta nyheter inom tvättillbehör

Är du en av dem som brukar använda tennisbollar när du torktumlar kläder eller kuddar med dun? Då kanske en annan effektiv tvättboll kan vara av intresse? Passa på att köpa hem en tvättboll som fångar upp hår och trådar från kläderna när de tvättas i maskinen. Bollen drar till sig lösa trådar och hår utan att skada kläderna.