Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga tvättmedel online!

Hitta rätt tvättmedel online här hos oss! Många vill ha ett lite finare tvättmedel än det som man kan finna i sin närbutik. Här hos oss på Fyndiq finner du ett stort sortiment med billiga tvättmedel utvecklat för diverse olika förutsättningar och material. I kategorin finner du bland annat miljövänliga Atsko Sportwash för känsliga material som det i dunjackor, sovsäckar och skor, men även ekologiska tvättnötter och tvättmedel för silke och ull. Tvätta utan att skada vare sig dina klädesplagg eller dina saker, dina mattor eller möbler. Skynda att fynda ditt nya tvättmedel redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Saknar du andra städprodukter hemma? Passa på att gå igenom hela Tvätt & Städ-kategorin så hittar du det du behöver för ett rent hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Få bort envisa fläckar med rätt fläckborttagningsmedel! Har vi inte alla haft den där fläcken som kom utan förvarning och som bara vägrar försvinna? Det spelar ingen roll hur många gånger du tvättar – den bara finns kvar! Tack och lov finns det effektiva fläckborttagningsmedel som Spot Wizard i vårt utbud, ett medel som är idealiskt för att få bort de allra mest envisa fläckarna, vare sig det handlar om på kläder, mattor eller kuddar. Dessutom finns en hel massa mer smarta förtvättmedel och tvättmedel att kolla in. Välkommen att fynda tvättmedel som verkligen funkar – här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.