Kundservice

Fynda billig tvättkorg

9 914 Fynd

Tröttnat på din tvättkorg? Ibland behöver badrummet ett litet lyft och då kan en ny tvättkorg göra det där lilla extra. Upptäck vårat stora utbud av tvättkorgar här! Vi har korgar i alla möjliga material och färger, allt från rottingkorgar till tvättkorgar med lock och hjul.


Filtrera

Fynda tvättkorgar billigt här

Kläder som ska tvättas hamnar ofta på golvet i badrummet, nedanför sängen eller bara kastade på den där dedikerade stolen där allt möjligt dumpas efter en lång dag. Men varför inte skaffa en ordentlig tvättkorg i stället? Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga tvättkorgar som du smidigt och lätt kan shoppa online. Du hittar allt från praktiska, klassiska korgar till modernare varianter med bildmotiv på, så kolla in utbudet och välj den tvättkorg som matchar din stil.

Tips för ett lyckat köp

Passa på att spana in våra övriga tvätt- och städkategorier för att hitta flera smarta lösningar för hemmet — vi har allt från strykjärn och strykbrädor till smarta städmaskiner och tvättillbehör! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Aldrig mera kläder på golvet med snygg tvättkorg.

När du har en snygg tvättkorg blir den också roligare att använda, speciellt om den är smidigt att ta med sig till tvättstugan. Här finns allt från enkla korgar som du kan vika ihop och ställa undan vid behov och tvättkorgar med smidiga handtag. Eller varför inte satsa på en tvättpåse som du enkelt kan kasta över axeln och bära iväg med? Vi har även dubbla tvättkorgar som hjälper dig att separera svart tvätt från vit — så kika igenom sortimentet och hitta den tvättkorg som passar för dig och dina behov. Frakten är fri, så varför inte passa på att köpa en till tonåringen eller kompisen när du ändå är i shoppartagen?

Varför borde jag köpa en tvättkorg?

En tvättkorg är en superpraktisk del av ditt hem som du aldrig bör vara utan! Den håller ditt hem organiserat genom att samla alla dina smutsiga kläder på ett ställe, sparar tid när det är dags att tvätta, och bidrar till att ditt hem ser rent och städat ut. Vem visste att en enkel korg kunde göra så mycket?

Är det verkligen bättre att ha en tvättkorg med lock istället för en utan?

En tvättkorg med lock kan vara det hemliga vapnet för att hålla tvätten ute ur synvinkeln (och luktsinne!). Locket hjälper till att dölja smutsig tvätt, vilket är särskilt användbart om din tvättkorg är placerad i ett öppet utrymme. Dessutom kan det bidra till att begränsa spridningen av lukter från använda kläder. Praktiskt och diskret - en vinnande kombination!