Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Släng tvätten i tvättmaskinen! Är det någonting som har gjort vardagen enklare så är det tvättmaskinen. Det tycker i alla fall vi på Fyndiq, och det är viktigt är att hitta en tvättmaskin som är lättförståelig, har olika tvättprogram och passar för just din tvättstuga eller ditt badrum. Därför har vi samlat ihop ett stort urval av billiga tvättmaskiner som du snabbt och enkelt kan klicka hem online. Kika igenom sortimentet och se vilken tvättmaskin som passar dig och dina behov bäst!

Tips för ett lyckat köp! Vad vore en tvättmaskin utan tillhörande torktumlare? Inte mycket. Hos oss på Fyndiq hittar du därför även mängder av torktumlare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Tvätta snabbt och enkelt! Att äga en tvättmaskin är ingen lyx, det är en nödvändighet. Och just därför ska din tvättmaskin inte heller behöva kosta överdrivet mycket. Det är just därför som du hittar flera tvättmaskiner från kända varumärken billigt här hos oss på Fyndiq. Alla tycker ju om att ha rena kläder! Kanske är det en Vestfrost tvättmaskin som du letar efter, eller kanske en Whirlpool AWE 2316/1? Läs produktbeskrivningen på den tvättmaskin du fastnar för och kontrollera att den har rätt mått för dig. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.