Kundservice
StartsidaKampanjer
Mellandagsrea 2023 - Unika erbjudanden online

Mellandagsrea 2023

Mellandagsfynda hos Fyndiq

På Fyndiq kör vi på med våra bästa fynd som alltid, så för dig är det bara att ta chansen och fynda ordentligt – självklart med billig frakt oavsett hur många produkter du köper.

Hos Fyndiq hittar du allt från elektronik och mobiltillbehör till accessoarer och skönhetsprodukter och smink. Passa på att skämma bort dig själv eller någon du tycker om!

Våra bästa fyndtips

Fyndiq är fyndens paradis och vi har såklart många bra tips även inför denna stora rea. Här kommer några tips på hur du kan maximera dina inköp.

 • Skriv en lista
  För att öka chanserna till att göra riktiga klipp under rean kan ett bra första steg vara att skapa en lista på saker du behöver eller villhöver. Kanske har du redan en önskelista att utgå ifrån, annars kan det vara en bra idé att fundera över saker du behöver under 2023. Är nyårslöftet att ta tag i det där med träningen en gång för alla? Då kanske ett billigt aktivitetsarmband och lite nya fräscha träningskläder står högt i kurs.

 • Var ute i god tid
  Rean drar igång redan på juldagen så var ute i god tid för att säkerställa att du säkert kan knappa hem dina favoriter. I slutet av rean, speciellt i butiker, kan det vara ganska så utplockat de sista dagarna. Framförallt när det gäller de vanligaste kläd- eller skostorlekarna.

 • Fixa årets presenter redan nu
  Har du en kompis eller familjemedlem som fyller år tidigt på året? Köp presenterna redan nu! På så sätt slipper du tänka på det sen och behöver inte stressa upp dig över varken prislappen eller känna trängseln på stan när du ska iväg och handla. Vi har något för alla och genom att shoppa online på Fyndiq blir presenthandlingen så mycket enklare, och så mycket billigare!

 • Fynda online
  Slipp stressen i de fysiska butikerna, handla online istället! Du kan sitta hemma och i lugn och ro klicka hem dina fynd under mellandagsrean. Det bästa när du shoppar online hos oss är att du hittar produkter från många olika varumärken och handlare. Vår julrea är alltså fylld av produkter till vrakpriser.

Vanliga frågor

När är det mellandagsrea?

Traditionellt sett startar den stora julrean på annandag jul, men numera brukar vi räkna med att rean börjar redan på juldagen och håller på fram till nyårsafton.

Vilket datum börjar mellandagsrean?

Rean börjar på juldagen den 25:e december.