Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga HTC Desire HD tillbehör

8 Fynd

Skal och mycket mer till din HTC

Här på Fyndiq gillar vi HTC-telefoner. Därför har vi bullat upp med massor av tillbehör bara för dig och din HTC Desire HD. Du hittar exempelvis hårda skal i många snygga färger, silikonskal och praktiska insynsskydd. Vi har också praktiska plånboksfodral där du enkelt får plats med allt du behöver i ditt dagliga liv. Mobil, kreditkort, id och busskort i ett och samma smarta fodral. Alla tillbehör du någonsin kan behöva hittar du här, och till himla bra priser också! Det ska vara lätt och billigt att köpa saker på nätet.

Tips för ett lyckat köp

Dubbelkolla att dessa tillbehör passar modellen på din HTC. Om du har någon annan modell kan du enkelt klicka dig vidare här på Fyndiq och hitta rätt tillbehör till just din mobil! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dölja eller framhäva!?

Självklart ska din snygga HTC Desire HD synas och vara som en snygg accessoar som passar både på jobbet och på festen. Men kanske vill du inte visa hela innehållet för vem som helst? Om du värnar om ditt privatliv och vill kunna skriva både jobbmail och kärleks-mess, eller kanske skicka en selfie, så kan det vara skönt att ha ett insynsskydd till mobilen. Det gör att du lugnt kan pyssla med ditt utan att oroa dig för snokande blickar! Ett bra insynsskydd besparar dessutom din HTC från smuts och skräp.