Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga HTC Desire S tillbehör!

Fyndiqs favoriter

Vill du ha nya tillbehör till din HTC Desire S? HTC är ett fantastiskt mobilmärke, och om du dessutom har den fantastiska HTC Desire S så vill du nog skydda den med alla tänkbara medel! Vi på Fyndiq har samlat mängder av praktiska och bra tillbehör till din Desire S som du köper med ett enkelt klick direkt online. Vi tycker inte att det ska vara dyrt att skydda din redan dyra telefon. Därför har vi massvis av billiga produkter som exempelvis skal, fodral, skärmskydd och mycket mer som passar perfekt till din HTC Desire S.

Tips för ett lyckat köp! Det är alltid kul att kunna variera sig mellan skal och fodral efter olika humör, så passa på att köpa både ett mönstrat skal och ett snyggt plånboksfodral så har du skydd för alla tillfällen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mobilskal, fodral och skärmskydd skyddar bäst! När det kommer till din telefon kan du aldrig vara nog försiktig, och det bästa sättet är att skydda din HTC Desire S med dubbla skydd. Därför är det bra att införskaffa både ett slitstarkt mobilskal och ett praktiskt skärmskydd. Då är du i princip helt garderad mot fula yttre skador så som repor och krossade skärmar. Och när du ändå ska handla kan du passa på att köpa ett par extra hörlurar eller en extra laddare eftersom frakten ändå blir densamma oavsett hur många produkter du köper!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.