Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga HTC One M8 fodral online!

Fyndiqs favoriter

Skydda din fina HTC One M8! Är du ägare av en HTC One M8? Grymt! Det är en riktigt bra telefon, och du får säkert många avundsjuka blickar när du pratar i telefon på stan. Med det sagt måste vi också lyfta ett varningens finger. Om du inte skyddar din mobiltelefon ordentligt kan den nämligen falla i backen och bli ett minne blott – och man vill ju inte att det ska hända en telefon som HTC One M8. Vill du undvika detta? Då är det ett mobilfodral eller en mobilväska du ska skaffa dig, någonting som du kan fynda billigt här hos oss på Fyndiq. Välkommen!

Tips för ett lyckat köp! Vill du hellre ha HTC One skal finns det också att fynda några klick bort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra skydd med snyggt fodral! ”Nära på perfekt, med en snygg design och allt en kan önska av en mobiltelefon” är vad som sagts om HTC One M8. Och visst är den snygg, nästan så snygg att ett fodral som döljer mobilen inte lockar. Men tänk känslan om mobilen skulle gå sönder eller repas, bara för att du inte hade ett bra fodral. Inte en kul tanke va? Med tanke på hur många roliga och snygga fodral du kan välja mellan bör det faktiskt inte vara speciellt jobbigt att köpa ett fodral till din HTC, tvärtom snarare blir nog fodralshoppingen kul! Välkommen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.