Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga HTC One S Skal online!

Fyndiqs favoriter

Skal är ett måste till telefonen! Precis som sköldpaddor och ägg har skal för att skydda sig för omvärlden, så mår en mobiltelefon också riktigt bra av det. Det är trots allt inte för intet som sköldpaddor ibland gömmer sig helt och hållet i sina alldeles egna skal. Som tur är så kan du hitta massor av snygga skal till HTC One S här hos oss på Fyndiq, och dessutom så har vi riktigt billiga skal! Så varför inte kika runt i vårt stora utbud med mönstrade skal, enfärgade skal, glittriga skal med mera, och se vilket eller vilka som blir just din favorit?

Tips för ett lyckat köp! Att ha ett HTC One S skal är såklart kul, men att ha två, eller till och med kanske tre, är ännu roligare. Hittar du ett gäng favoriter? Klicka hem alla och variera dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mobiltillbehör gör telefonen personlig! Ett HTC One S skal till telefonen skyddar och tar hand om den smarta mobilen, men det är mer än så! Ett hardcase eller silikonskal kan dessutom vara riktigt snyggt, och därmed göra telefonen till något mycket mer personligt, nästan som en accessoar! Så även om du ska tänka på att skalet ska skydda telefonen så får det samtidigt gärna vara riktigt snyggt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.