Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga HTC One skal online!

Fyndiqs favoriter

Välj det skal som passar just din HTC One! Originalskalet man får på mobiltelefonen är sällan mycket att hurra för. Då kan det vara roligare att sätta på något som är lite mer personligt. Hos Fyndiq hittar du mängder av billiga skal som du enkelt beställer hem via nätet. Det finns i bland annat silikon och aluminium. Aluminium är starkare än de andra vanliga materialen och går därför inte sönder lika lätt. Vi på Fyndiq har samlat en bra mängd med skal till din HTC One som ska passa just dig och din mobil. Alla kan hitta ett skal som passar, så välkommen in och fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något annat till din mobiltelefon? Hos Fyndiq hittar du mängder av tillbehör och skydd, självklart till våra förmånliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Använd alltid flera olika! Till dig som kanske använder en HTC One på jobbet och en annan privat, så vill vi tipsa om att du kan särskilja dina mobiltelefoner med olika skal. Du ser enkelt vilken mobil som är din och du kan vara säker på att den inte går sönder. För med ett skal som skyddar din HTC One kan du också alltid vara säker på att den håller sig hel. Och eftersom det är så billigt kan du med gott samvete välja ut flera skal till dina mobiltelefoner. Skydda alla dina mobiltelefoner med ett bra fodral!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.