Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Köp ditt Huawei Y6 skal billigt online hos oss på Fyndiq! Ett mobilskal skyddar fram- och baksida på din Huawei Y6 samtidigt som du fortfarande har tillgång till alla uttag, smart va? Här hos oss på Fyndiq hittar du mängder av billiga Huawei Y6 skal att shoppa loss bland, och du hittar allt från genomskinliga skal till Y6 skal i olika färger och material. Vad sägs om ett skal i mjuk plast som är enkelt att ta på och av? Eller du kanske vill ha ett Huawei Y6 skal i hårdare material? Vi har alla möjliga varianter att välja och vraka bland – så välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa flera olika tillbehör till din Huawei Y6 på en gång! Du vet väl att frakten blir densamma oavsett hur många produkter du plockar ner i din varukorg? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ditt Huawei Y6 skal skyddar och är snygg samtidigt! Att sätta på ett mobilskal på sin Huawei Y6 telefon är nog bland det smartaste du kan göra eftersom att du på så vis skyddar din telefon från olika skador. Och vem har inte råkat tappa telefonen, slängt ner den oförsiktigt i väskan eller råkat lägga den på en skrovlig yta någon gång? Det har vi alla nog gjort utan att tänka på det! Men med ett Huawei Y6 skal slipper du tänka i framtiden – och du slipper riskera onödiga skador!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.