Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 3 fodral online!

Fynda ett snyggt iPhone Fodral! Med en ny iPhone 3 i din hand är det bara dumt att inte vilja skydda den. Med ett snyggt iPhone fodral kommer man långt på vägen till att behålla mobilen hel och ren. Här finns ett stort urval av snygga fodral som ni kan välja mellan, vi på Fyndiq har nämligen samlat allt det bästa, precis här. Med ett billigt fodral är det en god idé att ta två, eller varför inte tre? Frakten kostar alltid lika lite, oavsett hur många iPhone 3 fodral du faktiskt tar, det blir inte smidigare än så.

Tips för ett lyckat köp! Får allt du vill ha plats i ett enkelt fodral eller ville du ha ett mer plånboksaktigt fodral? Ingen fara, ta ett extra varv och kolla ut det du verkligen vill ha innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånboksfodral för att samla allt! När du ändå är på jakt efter ett nytt iPhone 3 fodral så kan du lika gärna kolla in alla modeller. Det är nämligen så att de finns olika sorters fodral till din iPhone 3 och en utav de allra bästa är modellen plånboksfodral, som är ett kombinerat fodral med en händig plånbok. Allt du äger i form av kort, pengar samt telefon har du alltså smidigt i ett och samma fodral.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.