Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Allt i ett till din iPhone 4! Exakt så är det! Allt du behöver till din iPhone, och lite till, hittar du här hos Fyndiq. Vi har nämligen samlat på oss en stor mängd av allt från startpaket till bilpaket, och självklart till billigare priser. Det finns många anledningar till att klicka hem något av de mobilkit vi erbjuder. Till exempel för att dessa saker underlättar ditt mobila liv, och varför inte utnyttja ett sådant tillfälle när det faktiskt ges? Kolla in våra 3i1 kit, där du får ett iPhone 4 skal i läder, en touchpenna samt skärmskydd! Och oroa dig inte över att inte hitta något som passar, dessa kit finns flera olika färger och varianter, så det är bara att välja och vraka. Välkommen!

Tips för ett lyckat köp! Missa inte chansen att klicka hem flera produkter på en gång, frakten blir trots allt densamma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bli personlig med mobilen! Att ha en iPhone innebär faktiskt lite ansvar, det är inte vilken telefon som helst. Och oavsett om en har den nyaste modellen, eller inte – förtjänar den respekt. Och det handlar faktiskt inte bara om säkerhet, nej. Din telefon blir både lättare att hantera och snyggare i och med att du införskaffar roliga tillbehör till den. Och det väl just därför vi på Fyndiq är så glada över vårt stora utbud, och vår möjlighet att underlätta för dig och din iPhone. Kika runt vad vi har, det finns säkerligen någonting du kommer att falla för.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.