Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda enfärgade iPhone4 skal online!

Stort utbud av billiga enfärgade iPhone 4 skal! Det finns mängder av randiga, blommiga och tuffa mobil skal, men är du på jakt efter ett mobilskal till din iPhone som du inte vill tröttna på är enfärgade skal för iPhone 4 den rätta lösningen. Här på Fyndiq kan du välja och vraka bland billiga rosa skal, stilrent svart eller varför inte ett skal med spegel? Då vi har ett stort utbud av snygga mobilskal föreslår vi en kopp kaffe och du tar ditt letande med ro så du lägger ner rätt skal i kundvagnen.

Tips för ett lyckat köp! Var noga med att du har en iPhone 4 då dessa skal endast passar till denna modell. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Blått är flått men gult är inte fult! Det härliga med mobilskal är att vi kan lyfta fram vår personlighet ända ut till våra mobiltelefoner. Så, ta dig en funderare på vilken färg som bäst representerar just dig. Är det ett blått skal som ska framhäva din ögonfärg, ett guld som ska lyfta ditt humör eller kanske ett snyggt genomskinligt skal som nästan inte syns men som skyddar lika bra som ett klassiskt svart? Ja, bara du vet vilket skal och vilken färg som tilltalar dig bäst. När du ändå är här kan du även passa på att köpa ett till så du kan variera beroende på humör.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.