Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 4/4S skins online!

iPhone skins carbon fiber! Det låter nästan som en superhjälte, och det är ju faktiskt inte jättelångt från sanningen! Hur då, kanske du undrar? Jo, det är ju så att iPhone skins trä, carbon fiber och iPhone skins gold skyddar din mobil mot repor och smuts, samtidigt som de kommer i fantastiska färger och mönster! Det ultimata valet för dig som är ute efter ett roligare displayskydd och en mindre variant av ett iPhone 4 skal, visst är det fantastiskt? Skynda att fynda, här hos oss på Fyndiq kommer dessa skärmskydd också lite billigare än vanligt!

Tips för ett lyckat köp! Billiga iPhone skal har vi mängder av, kolla bara att du klickar hem till rätt modell, just här handlar det om iPhone 4 och iPhone 4s! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid roligt att shoppa iPhone tillbehör! Du är säkerligen inte ensam om att älska din mobiltelefon, men har du glädjen att inneha just en iPhone är känslorna nog något starkare. Kanske tycker du att vanliga mobilskal är lite för klumpiga och döljer din mobil? Då är iPhone skins det ultimata valet för dig, och det oavsett om du väljer roliga iSticky Skin kassett eller lite finare Skin med fjäril. Det är något speciellt med dessa smartphones från Apple, och självklart vill man att ens bästa telefon ska vara både snygg och säker, vilket den blir om du handlar skins här från oss på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.