Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Sportarmband iPhone 4/4s!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga Sportarmband iPhone 4 här! På Fyndiq hittar du en mängd olika iPhone 4 sportarmband! De finns i flera olika modeller och i massa roliga färger såväl som i stilrent svart. Med våra praktiska sportarmband som fästs på armen finns inget som hindrar dig att springa med iPhone, ha med den på gymmet eller ute på andra våghalsiga äventyr!

Tips för ett lyckat köp! När du är igång och handlar, var noga med att kolla så det verkligen är ett sportarmband iPhone 4S du valt om det är den mobilmodellen du har. Sportarmband finns i många olika storlekar och olika smartphones kräver olika modeller. Tänk också på att vissa sportarmband till iPhone är vattentäta, medan andra inte är det. Kommer du träna med iPhone i regn eller andra blöta miljöer är de vattentäta att föredra om du säkert vill undvika vattenskador på din iPhone. Om olyckan ändå är framme, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

iPhone Sportarmband för en aktivare vardag! Favoritmusik på högsta volym i öronen gör till och med den segaste löprundan eller jobbigaste gympasset till en fest. Med ett sportarmband iPhone 4 slipper du krånglet med att hålla mobilen i handen och trassla in hörlurssladdarna i hantlarna under träningspasset. Sport armband fästs enkelt med kardborreband på armen och där sitter sen din iPhone i säkert förvar medan du sprattlar loss med armar och ben. Ett iPhone sportarmband är också schyst att använda under till exempel promenader om du vill kunna lyssna på radio eller musik och ändå ha händerna fria för att hålla koll hundens koppel eller ha ett fast grepp om gåstavarna.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.