Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda iPhone 6 Plus fodral billigt!

Fodral till iPhone 6 online! Men grattis! Om du är här måste det betyda att du är stolt ägare av den nya iPhone 6 plus? Underbart! Det är verkligen en telefon du ska vara stolt över, och se till att skydda på absolut bästa sätt. Det gör du genom att skämma bort din iPhone med fodral som du hittar här hos oss på Fyndiq till ett lågt pris. Här kan du köpa mängder av olika fodral till iPhone 6 Plus billigt, vilket gör att du inte bara skyddar mobilen, utan också ger den en snygg look.

Tips för ett lyckat köp! Söker du iPhone tillbehör och fodral till en tidigare modell, exempelvis iPhone 5, får du klicka dig vidare. Den nya iPhone 6 Plus är nämligen större än tidigare Apple mobiler och har därför större tillbehör. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Perfekt skydd för iPhone med fodral! iPhone 6 plus är verkligen en telefon många drömmer om. Den har allt du kan önska av en mobiltelefon, och sedan iPhone 6 release inträffade har trycket på att köpa telefonen varit stort. Det är bara att gratulera de som lyckats få tag på en, och vi vill uppmana dig att skydda den ordentligt. Fodral är som sagt ett skydd som är perfekt för iPhone, så passa på att klicka hem de fodral som du gillar redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.