Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda enfärgat iPhone 6 Plus fodral!

Fyndiqs favoriter

Fodral till iPhone 6 billigt på nätet! Som alltid när det kommer till nya mobilmodeller från Apple var trycket högt när den senaste släpptes: iPhone 6 plus. Om du var en av de lyckliga som lyckades fånga hem denna magiska smartphone kan vi på Fyndiq inte göra annat än att säga grattis. Självklart hoppas vi även att du är smart och plockar hem de tillbehör som din smartphone förtjänar. Just i denna kategori hittar du enfärgade fodral till iPhone, och med det låga pris vi erbjuder har du råd att välja fodral i mängder av olika färger. Fynda billigt till iPhone redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Söker du iPhone tillbehör för en annan modell hittar du det bara genom att klicka dig vidare några steg. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stor display kräver säkert skydd! En intressant sak med den nya mobilen är att den, till skillnad från Apple iPhone 5s och tidigare modeller, har iPhone 6 Plus en större display. Det är någonting som många har uppskattat, och självklart krävs det då att du skyddar displayen ordentligt. Ett mobilskal är bra skydd såklart, men för att vara riktigt säker kan det vara bra att köpa fodral till din iPhone. Enfärgat fodral är bra i och med att det inte döljer den glans som själva mobilen redan har, samtidigt som det skyddar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.