Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga iPhone 6 Plus tillbehör!

Fyndiqs favoriter

Shoppa billiga iPhone 6 Plus tillbehör online! Fula skador på din telefon är enkla att undvika om du skyddar den med ordentliga tillbehör – och din iPhone 6 Plus är värd att slippa fula repor, sprickor och andra tråkiga skador! Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort och varierat sortiment av billiga tillbehör så som fodral, skal, skärmskydd och mobilväskor som du med ett snabbt klick köper online hos oss. Vad sägs till exempel om ett genomskinligt displayskydd för både fram- och baksida? Eller du kanske hellre vill ha en snygg mobilplånbok med korthållare? Hos oss finns tillbehör för alla smaker!

Tips för ett lyckat köp! Vi har samma fraktkostnad oavsett hur mycket du handlar, så passa på att shoppa loss hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

iPhone 6 Plus är allt och lite till! De flesta iPhone-ägare vet att en iPhone är mer än bara en telefon, och just därför är det så viktigt att ha rätt tillbehör till din iPhone 6 Plus! Vad sägs om en extra laddare att ta med på resan och andra smarta reservdelar, som till exempel en extra hemknapp eller ett set med extra sidoknappar? Eller du kanske blir mer intresserad av en minihögtalare? Vi på Fyndiq har allt från smarta skydd som skal, fodral och plånböcker till smarta reservdelar och gadgets som du kan fynda online hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.