Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda iPhone 6 Plus plånboksfodral!

Fyndiqs favoriter

Massor av billiga fodral online! Det finns bra mobiltillbehör, och så finns det riktigt bra mobiltillbehör! Ett riktigt bra är till exempel ett plånboksfodral, eftersom det har massor av smarta funktioner. Och det är just därför som du kan hitta ett stort och billigt utbud av iPhone 6 Plus plånboksfodral här hos oss på Fyndiq! Ett fodral är nämligen inte bara ett bra skydd mot allt ont som en telefon kan utsättas för, utan är dessutom riktigt snyggt. Så kika runt bland alla underbara läderfodral och se vilket eller vilka som faller dig i smaken!

Tips för ett lyckat köp! Att äga ett iPhone 6 Plus fodral är kul, men ännu roligare blir det med två stycken! Det är alltid roligt att kunna variera sig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En mobilplånbok som är snygg! Att hitta bra iPhone tillbehör brukar inte vara svårt, och samma sak gäller såklart för plånboksfodral för iPhone 6 Plus! Och tur är väl det, för när man ska köpa en mobilplånbok vill man gärna att den ska vara snygg, precis som med en vanlig plånbok! Just därför är det så bra att det finns många olika fodral i många olika färger och material att välja mellan, så att man kan hitta det som passar bäst. För en så bra mobil som iPhone 6 Plus är värd det bästa!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.