Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPhone 6 sportarmband online!

Fyndiqs favoriter

Spring säkert med ett sportarmband till iPhone 6! Träning och hälsa har blivit två av de största trenderna de senaste åren. Många har intresserat sig för löpning i olika former, och för att få motivation på löprundan är det många som lyssnar på musik i mobilen under tiden. För att slippa behöva hålla din mobil i handen när du springer kan du med fördel använda ett sportarmband istället. Då behöver du inte vara rädd att du ska tappa telefonen när handen börjar bli svettig. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga sportarmband för din iPhone 6, allt för att underlätta vid löpning. Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Se till att ditt sportarmband passar för just den träning du ska utföra. Vissa armband passar bättre för vissa användningsområden! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sporta med personlighet! Förutom att sportarmband är oerhört bra när du springer, fungerar de lika bra när du cyklar, gymmar eller åker skidor. Med de armband som vi har hos oss på Fyndiq kan du även piffa upp en tråkig träningsoutfit. Vi har nämligen sportarmand i regnbågens alla färger. Välj mellan ett neongrönt och ett snyggt mörkrosa! De är också väldigt bekväma och gör att du kan känna dig självsäker när du sportar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.