Fynda billiga iPhone X/XS fodral

6 831 Fynd

Shoppa våra billiga iPhone X/XS fodral online här

I vårt stora utbud av billiga fodral till iPhone X och XS finner du massvis av varianter — både vanliga iPhone X/XS fodral, plånboksfodral och flipfodral! Vad sägs till exempel om ett iPhone X/XS fodral med kortficka som gör att du kan ha dina kontokort och andra plånbokskort på samma plats som din telefon? Det är både smart och enkelt att ha allt samlat på en plats. Dessutom skyddar ett iPhone X/XS fodral din mobil mot allt från repor till sprickor som kan uppkomma om du tappar telefonen i marken. Skydda och pimpa din mobiltelefon med ett snyggt och billigt iPhone X/XS fodral från oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Det kanske är skillnad på själva telefonen, men rent storleksmässigt är de likadana och därför passar våra iPhone X/XS fodral både modellerna utan problem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av iPhone X/XS fodral att välja bland

I den här kategorin finner du massor av olika slags fodral till din iPhone X och till din iPhone XS. Vissa är helt genomskinliga och finns bara där för att vara ett extra skyddande lager runt telefonen. Andra har flera funktioner och gör så att din mobil även kan agera plånbok. Några av fodralen har fräcka mönster och coola loggor, andra är helfärgade och stilrena. Det finns kort och gott allt möjligt, vilket gör att du lätt hittar ett iPhone X fodral eller ett iPhone XS fodral som verkligen passar dig och din personliga smak. Välkommen att fynda i Sveriges största fyndvaruhus på nätet här!