Kundservice

Fynda iPhone X plånbok billigt

2 023 Fynd

Handla iPhone X plånbok billigt online här

Vi på Fyndiq gillar att ha koll på vart vi har våra saker. Just därför är det så smart att ha ett mobilfodral som även fungerar som plånbok — ett plånboksfodral helt enkelt. Billiga iPhone X plånboksfodral är dessutom precis vad du hittar här i denna kategori. Vad sägs om en lyxig iPhone X plånbok i läder? Vi har plånboksfodral till iPhone X i både äkta läder och i fuskläder, ett så kallat konstläder. Du hittar även andra material och varianter, så varför inte välja en täckt i glitter till exempel? Kolla igenom vårt stora utbud och välj den iPhone X plånbok som är din favorit!

Tips för ett lyckat köp

Vill du skydda din iPhone X lite exträ Passa på att köpa ett skärmskydd i härdat glas när du ändå är i shoppartagen, det hittas också hos Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånbok för iPhone X samlar allt på samma plats

Det fina med en iPhone X plånbok är att du kan samla alla dina kort och sedlar på samma plats — samtidigt som du skyddar telefonen från onödiga skador. Ett iPhone X plånboksfodral har nämligen både framsida och baksida, så du behöver inte oroa dig för att fram- eller baksida ska skadas — fodralet med plånboksfunktion är där och skyddar den! Här hos oss på Fyndiq finns massor av spännande plånböcker till X modellen att shoppa loss bland — enfärgade eller mönstrade och med glitter eller med söta figurer på. Vilken föredrar du? Välkommen att fynda!