Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga iPhone X/XS skärmskydd

Shoppa billiga iPhone X/XS skärmskydd här hos oss på Fyndiq! Har du köpt en iPhone X eller en nyare iPhone XS till och med? Då vill du säkert se till att verkligen ta hand om denna guldklimp och skydda den mot allt från repor till onödiga sprickor! Det kan du göra med ett av våra smarta iPhone X/XS skärmskydd som finns i stort utbud i denna kategori. I sortimentet finner du massvis av displayskydd som täcker skärmen med ett tunt, genomskinligt filter — det syns inte, men det skyddar hela tiden och får din telefon att leva ett längre liv utan tråkiga märken och repor. Gör dig själv och din mobiltelefon en tjänst, satsa på ett riktigt iPhone X/XS skärmskydd redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även ett skyddande fodral till din mobiltelefon? Som tur är har vi även detta hos oss! Skriv i sökrutan så kommer fodralen fort upp i sökresultatet.  Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett iPhone X/XS skärmskydd syns inte, men skyddar din telefon! Det bästa skyddet är det som hela tiden finns där och skyddar mot faror men som ändå inte gör väsen av sig. Detta är verkligen definitionen av våra iPhone X/XS skärmskydd. Dessa funkar för båda modeller och är självklart tillverkade enligt den senaste teknologin, men de hörs och syns inte — vilket vi inte vill att de ska göra heller. Unna dig själv, din plånbok och din mobil ett nytt, smart och billigt iPhone X/XS skärmskydd så slipper du lägga dyra pengar på att byta skärm eller göra reparationer i framtiden. Välkommen att fynda skärmskydd för iPhone X och iPhone XS!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.