Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

iPod skal och tillbehör! Musik är något av det viktigaste i många människors liv, och det skulle antagligen vara en mardröm om de skulle behöva åka till eller från exempelvis jobbet utan att kunna lyssna på musik. Om du är en av dem som älskar musik, och äger en iPod, har du verkligen klickat in dig på rätt ställe. Här finns nämligen alla de tillbehör som skyddar din iPod från att gå sönder, till exempel iPod skal, skärmskydd och antidammskydd. Och med tanke på hur billigt du kan köpa tillbehör hos oss på Fyndiq är det helt klart ett smart drag att plocka hem dessa skyddande produkter.

Tips för ett lyckat köp! Det finns som sagt flera olika iPod-modeller, så kontrollera att du klickar hem rätt modell innan du gör ditt köp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nano, touch eller classic! Oavsett vilken iPod-spelare du äger så kan du hitta bra och billiga tillbehör här hos oss. Kanske är iPod touch skal någonting du söker? Då kan du hitta detta i mängder av färger. Likaså kan du hitta läderfodral, sportarmband och skal till iPod Nano, eller en iPod 4 plånbok om det är vad du föredrar. Poängen är att vårt utbud är stort, och billiga skal och andra tillbehör är bara ett klick från att bli dina.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.