Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
MFi-certifierad

Fynda laddare till iPhone, iPad, iPod!

Ett stort sortiment av olika laddare till din Apple! Att stå där utan något batteri kvar och en borttappad laddare är otroligt frustrerande. För många kan det bli ett stort problem när man inte har möjligheten att ladda sin Apple-apparat. Det kan vara din iPhone, iPad, iPod eller mac som behöver laddas, alla saker som vi nästintill inte kan leva utan. Hos Fyndiq hittar du ett stort urval av olika typer av laddare till just din Apple produkt.

Tips på ett lyckat köp! Det kan bli rörigt bland alla kablar och svårt att hitta exakt den kabel du ska ha till din iPhone 3 exempelvis. Se därför till att du stoppat ned rätt sladd till rätt produkt i kundvagnen innan du checkar ut. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rädda semestern med en smart reseladdare till din Apple! Att äga en billaddare som är kompatibel med din Apple är helt klart en räddare i nöden. På resande fot kan det vara svårt att hitta ett kontaktuttag och då kan bilen fungera som strömkälla. Det smartaste man kan göra när man äger ett stort antal Apple produkter är att bunkra upp med flera olika mac laddare. Vi har allt från smarta reseladdare som billaddare till USB-kontakter, här finns alltså USB-kablar, väggladdare och bordsladdare. Det smarta med en USB-kabel är att den passar i de flesta Apple-produkter, dock inte iPhone 5 som har en Lightning kontakt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq.se har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.