Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
MFi-certifierad

Fynda laddare till iPhone, iPad, iPod!

Vilken Apple laddare ska man välja?

Vilken Apple laddare du ska välja beror helt på vad det är du vill ladda. Olika Apple produkter har olika dockningskontakter, så en iPhone och en MacBook kan inte laddas med samma laddare. Har du en MacBook kan en MagSafe 2-strömadapter passa men har du en Apple telefon, alltså en iPhone, är det snarare en USB-C till lightning-kabel som du bör kika närmare på.

Vad kostar en Apple laddare?

Hos Fyndiq finns massor av billiga Apple laddare att välja bland. Både originalladdare från Apple och från andra kända varumärken som Deltaco och Champion i varierande prisklasser. Välj den Apple laddare som passar bäst för dig och din plånbok!

Är Apple laddare farlig?

Nej, en Apple laddare är inte farlig, förutsatt att du använder den korrekt. Lämna aldrig laddaren i eluttaget när du inte laddar din Apple enhet, kontrollera alltid så din Apple laddare är CE-märkt och använd aldrig en laddare som är trasig eller defekt.

Hur fungerar Fyndiq?

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.