Kundservice

Fynda billiga iPhone USB-kablar online

3 169 fynd


Filtrera

Komplettera med USB-kablar som iPhone laddare

Visst får du en laddare när du köper en smartphone, men hur låter en tre meter lång USB-kabel som gör att du kan ladda oavsett var i rummet du är? Det är någonting du kan fynda här på Fyndiq, och likaså kan du fynda USB-kabel till iPhone i mängder av färger såsom rosa, röd, grön eller varför inte blå? Det blir roligare och lättare med dessa USB-kablar, och ännu lite roligare när du ser att du kan klicka hem dessa billigt!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att köpa flera sladdar när du ändå är igång, frakten blir trots allt densamma oavsett hur mycket du köper. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En extra laddare är alltid bra att ha

Oavsett om du har en iPhone 4, iPhone 5 eller någon annan modell så klarar sig telefonen inte utan laddare. Och då kan det vara bra att köpa ett gäng laddare så att du alltid har en reserv ifall den du använder skulle försvinna eller gå sönder. Här på Fyndiq hittar du USB-kablar i olika varianter som fungerar som laddare, och det finns många att välja på. En LED-sladd kan vara ett smart inköp så att den syns i mörkret. Eller varför inte en trasselfri USB-kabel till mobilen? Fynda detta här redan idag, du kommer inte ångra dig.