Kundservice

Fynda billig trådlös iPhone-laddare online

888 fynd


Filtrera

Bra utbud av trådlösa laddare för iPhone

Vi lever i en värld som snurrar på fort, fort. För att hinna med i samma takt och för att inte missa något är det tacksamt om vi har en iPhone som vi vet kommer vara med oss levande under dagen. Då det ännu inte finns mobilladdare i träden har vi på Fyndiq laddat med en sida enbart full av trådlösa laddare som du kan välja och vraka bland för att finna någon som passar. Här finns bland annat trådlösa laddningsstationer och Qi skal för trådlös laddning till olikaladdningskit så du är säker på att du får med dig allt du behöver.

Tips för ett lyckat köp

Pass upp med vilken laddare du väljer. Tänk på att den måste passa din iPhone-modell, så bäst att ta en extra koll! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hej då till döda mobiler

Det är en klump i magen när man inser att kraften börjar gå ur ens kära mobiltelefon och man inte ska hem eller är nära någon iPhone laddare. Men frukta ej, för nu finns det smidiga trådlösa laddningsstationer en kan bära med sig. Och vill du både skydda din telefon från repor och stötar är ett QI laddningsskal för iPhone att rekommendera. Nya varor kommer in hos oss dagligen så håll utkik efter nyheter om det är något du saknar.