Kundservice

Fynda billig iPhone lightning adapter

316 Fynd

Filtrera

Stort utbud av lightning adaptrar för iPhone

Att vara på topp och att äga det senaste är för många människor något otroligt viktigt. Då är det en självklarhet att man ska äga den senaste iPhonemodellen. Men att slänga bort alla sina gamla laddare är varken bra för plånboken eller miljön. Att införskaffa sig en adapter så att mobilen passar den gamla iPhoneladdaren är däremot ett mycket bra inköp. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga Apple-kompatibla produkter och originaltillbehör från Apple. Och eftersom vi får in nya produkter dagligen är det värt att då och då kolla in vårt sortiment så att du inte missar något!

Tips för ett lyckat köp

Välj på till exempel en svart lightning adapter 30 pin eller ett tre-pack där du får adaptrar med 30 pin till 8 pin. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid bra med en lightning adapter

Hur man än vrider och vänder på det så är det alltid ett bra köp med en adapter till telefonen. Varför? Om du inte är i behov av en själv kan du bli favoritmedarbetaren som hjälper urladdade telefoner i nöd, eller dra upp en adapter på en dejt för att visa att du är en omtänksam människa. Ja, möjligheterna är oändliga och det går inte att komma ifrån att detta är ett otroligt bra tillbehör.