Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda LG Optimus 2X tillbehör på nätet! LG Optimus 2X är den första smarta telefonen i världen som har en dual-core processor och är även en kritikerrosad smartphone på marknaden. Sitter du inne på denna lilla skatt och vill behålla den i så bra skick som möjligt rekommenderas bra tillbehör till LG Optimus 2X. Vi har tillbehör såsom skärmskydd, flipfodral eller ett hårt flexicase som håller smuts och repor på ett betryggande avstånd. Här på Fyndiq fyndar du dina tillbehör till LG Optimus 2X både billigt och enkelt — så som det ska vara tycker vi!

Tips för ett lyckat köp! Då vi människor lätt tröttnar på våra tillbehör kan det vara bra att köpa fler än ett tillbehör till din LG Optimus 2X. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Både hängslen & livrem! Att tänka att ett skärmskydd tillsammans med ett skal skulle vara lite för mycket säkerhet är helt fel. Med ett Optimus X2 skärmskydd skyddas din display från repor, och med ett skal eller fodral så skyddas telefonen i sin helhet då den blir mer stöttålig och damm har svårare att finna sin väg in. Du tar helt enkelt hand om din LG telefon på rätt sätt! Med tillbehör kan du göra din smartphone mer personlig och här finns många tillbehör för LG 2X som du kan välja mellan. Allt för att din Optimus 2X ska bli så bra som den bara kan bli!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.