Nokia 3.1 (2018) Fodral

22 Fynd

Nokia 3.1 2018 fodral

Bland våra Nokia tillbehör hittar du en mängd fodral till Nokia 3.1 2018. Det finns flera varianter med bland annat kortfack, ställ, magnetiskt lås och i många olika material. De är alla väldigt prisvärda och av bra kvalitet.

Köp snygga Nokia 3.1 2018 fodral online

Ett fodral har flera funktioner. Dels ger det ett utmärkt skydd till din Nokia, och dels kan du använda det för att göra din mobils utseende mer personligt. Det finns en uppsjö av utföranden att välja mellan vilket gör det enkelt att hitta ett som passar. Kanske hittar du till och med flera stycken så att du kan variera beroende på humör för dagen.

I vårt sortiment hittar du snygga läderfodral i klassiska färger såsom brunt och svart. De ger ett stilrent intryck och är dessutom väldigt hållbara.sedan har vi också färgglada varianter i allt från rosa och rött till blått och lila. Det finns även de fodral som har mönster eller tryck om det är någonting som tilltalar dig.

Tjockleken på fodralen varierar också. Det finns modeller som är så tunna att du knappt märker att du har ett fodral på mobilen.sedan finns det större varianter där du har plats till flera kort och annat.

Fodral med bra funktioner

De flesta av de Nokia 3.1 2018 fodral du hittar i vårt utbud är så kallade plånboksfodral. Det innebär att de har plats till kort, samt ibland även till kontanter. Genom att ha den här typen av fodral behöver du inte ta med både plånbok och mobil ut eftersom de ryms i samma fodral. På så sätt har du enkelt tillräckligt med plats i fickan och behöver inte ta med dig väskan om du inte vill.

Hur många kortfack fodralen har varierar. En del har plats till två kort medan andra kan rymma sex eller fler. Vanligtvis har plånboksfodralen en stängningsfunktion med magneter, vilket gör dem enkla att öppna för att till exempel besvara ett samtal. Många fodral har dessutom en ställfunktion så att du kan ställa ifrån dig mobilen på bordet när du tittar på film eller vill spela in en video.