Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Galaxy Y fodral här!

Ett fint fodral till din Galaxy Y! En Samsung Galaxy Y ligger fint i handen och det kan vara skönt att känna att man har den nära, men det kan också vara skönt att stoppa undan den i ett fodral ibland. Därför har vi på Fyndiq samlat på oss ett stort utbud av riktigt billiga och snygga mobilfodral till Samsung Galaxy Y! Vi är stolta över att kunna erbjuda dig allt detta, och vi skulle bli mycket nöjda om du hittade något du känner passar dig alldeles utmärkt. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är det verkligen en Samsung Galaxy Y du har? Om inte, så får du kika i andra kategorier för att hitta rätt fodral till den modell du har på mobilen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Förvara mobilen och skydda den! Det främsta man har ett fodral till är att förvara mobilen i, och det är ett mycket praktiskt sätt att göra detta på. Men ett fodral kan också vara ett bra skydd som håller repor, smuts och andra otäckheter borta från skärmen! Köper du dessutom ett plånboksfodral kan du på ett smidigt sätt ha mobilen och dina viktigaste kort på en och samma plats – och det är inte så dumt, må vi påstå. En säkert förvarad mobil är en glad mobil!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.