Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Samsung Galaxy S20 Ultra Skal

3 637 Fynd

Samsung Galaxy S20 ultra skal

Hos oss på Fyndiq finner du tillbehör och mobilskal som passar de flesta smartphones. Vi har bland annat Samsung Galaxy S20 ultra skal i många olika material, mönster och färger. Med andra ord kan vi stolt säga att vi har skal för alla smaker och du kan garanterat hitta ett mobilskal som passar både dig och din mobil. Klicka hem dina nya mobilskal idag för att få dem skickade hem till dig eller ditt närmsta postombud inom en snar framtid.

Ger bra skydd

Det bästa du kan göra för att skydda din mobiltelefon är att förvara den i ett skal. Ett skal dämpar bra om du exempelvis skulle tappa din telefon i marken. Det är för att skalen är framtagna med material som ska skydda telefonen. För att förlänga din mobiltelefons livstid ska du köpa ett bra skal till det.

Stort utbud

Hos oss finner du ett stort utbud i varierande prisklasser även när det kommer till mobilskal. Vi har enkla och stilrena mobilskal för en mindre peng. Men vi har även mobilskal som kommer från välkända varumärken som tar fram mobilskal i premiumkvalitet. Vi har de klassiska, enkla mobilskalen. Men också mobilskal som har en ringhållare. En ringhållare fyller flera funktioner, den kan användas för att få telefonen att kännas mer stadig i handen. Den går också bra att använda som stöd när du vill kolla på något på din mobil under en längre tid utan att behöva anstränga dig.

Förutom att du hittar mobilskal i flera prisklasser är utbudet även stort när det kommer till valmöjligheterna vad gäller färg och mönster. Vi har Samsung Galaxy S20 ultra skal i enkla färger och moderna mönster.

Vi har hårda skal, såväl som mjuka fodral. Ett mobilfodral fyller fler funktioner eftersom att de är utrustade med fack så du har möjlighet att förvara dina betalkort eller sedlar och slippa ta med dig en stor plånbok. När du förvarar din mobil i ett fodral får du alltså både en plånbok och ett bra skydd för telefonen i ett. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att glömma plånboken eller hemma. Även våra fodral kommer i regnbågens alla färger.