Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp billiga Fodral för Samsung Galaxy S3

Fyndiqs favoriter

Skydda din Galaxy S3 med ett coolt mobilfodral! En ny trend har smugit sig fram i samband med alla smartphones, nämligen att klä sin mobil i ett snyggt fodral. Mobil tillbehör har faktiskt blivit otroligt viktiga. Man kan antingen ha ett plånboksfodral, ett läderfodral eller använda sig av en mobilväska. Ett som är säkert är dock att telefonen ska förvaras, och den ska förvaras snyggt. Här hos oss hittar du massa av olika alternativ, som är både snygga och billiga. Klicka dig fram till det fodral som passar dig bäst, här finns något för alla smaker.

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du kollats igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klä upp din telefon! Samsung Galaxy s3 är självklart en fantastiskt snygg telefon, men det är med det rätta fodralet som den får det lilla extra. Hos oss kan du hitta det fodral som passar dig bäst. Kanske är rosa din grej? Vi har rosa fodral! Kanske faller du mer för ett roligt mönster? Det finns också. Och man får inte glömma att ett mobilfodral är mer än bara snyggt, det är praktiskt också. Förvara dina kontokort tillsammans med mobilen, och du behöver aldrig mer leta efter plånboken. Välkommen in och kika, du kommer garanterat hitta någonting du gillar – och självklart till ett billigare pris.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.