Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Skal för Samsung Galaxy S3

46 Fynd

Köp coola mobilskal till Galaxy S3

För den som söker en ny utsida till sin Samsung S3 så har ni kommit rätt och här hittar man allt från självlysande till glittriga skal. Ett snyggt skal är en självklarhet för de som råkar ha en något klantig ådra i sig. Den skyddar inte bara mot att minska repor på din Samsung telefon utan kan även hålla telefonen hel om den skulle trilla i golvet, förutsatt att du köpt ett bumperskal som tål några svängar i golvet.

Tips på ett lyckat köp

Kanske är du en av alla de som älskar flaggor och vill ha det på ditt mobilskal? Se då till att det verkligen är rätt flagga som du vill skylta med. Nya Zeelands, Australiens, USA:s och Englands flaggor är ganska lika nämligen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trendiga och roliga skal

Det är inne att snurra till det lite och då passar det utmärkt att leta bland alla våra skal det du tycker är det mest komiska. Kanske är det ett skal gjort av vad som ser ut som legö Eller är det kanske roten till Dalarna som lockar och ett skal med kurbits? Kanske är du lagt mot det mer djuriska hållet och söker ett snyggt skal med djurmönster på? Vilket kattdjur som än lockar dig finner du här, du kanske till och med hittar en zebra som skriker ditt namn.