Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp Plånboksfodral för Samsung Galaxy S3

Fyndiqs favoriter

Skydda din Galaxy S3 med ett mobil fodral! Är det dags att slå ihop mobilfodralet med plånboken och spara plats? Då har du kommit helt rätt, här hittar du alla snygga och billiga plånboksfodral till din Samsung Galaxy S3. Passa på att titta igenom vårt stora sortiment av plånboksfodral, här finns alla former och färger man kan tänka sig. Fynda bland plånböcker i läder av olika slag, välj mellan konstläder och äkta läder. Det smarta med att ha ett kombinerat fodral och plånbok är att man kan se professionell och exklusiv ut med sitt snygga fodral.

Tips på ett lyckat köp! Har du missat att det inte fanns några fack i den plånboken du tittat ut? Eller vill du ha en plånbok som känns lite mer professionell? Ingen fara då du alltid kan ta ett steg tillbaka och omvärdera det du stoppat i kundvagnen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smart lösning för plånbok- och mobilförvaring! Det kan kännas vemodigt att överge den gamla plånboken som man har fäst sig vid. Kanske var det en retroplånbok som man hittat på en loppis. Lugn! Här finns plånböckerna som ser ut som din gamla zip plånboksväska, fast med smartare lösning för din telefon. Är du en av alla veteraner som fortfarande håller stenhårt i din filofax, misströsta inte, hos Fyndiq hittar man alla möjliga former och funktioner på ditt plånboksfodral.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq.se har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.