Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Tillbehör till Samsung Galaxy S3 & Galaxy S3 Neo!

Billiga tillbehör till din Galaxy S3! En telefon som är så bra som Samsung Galaxy s3 eller Galaxy s3 Neo borde skämmas bort, och här finns allt den behöver. Vi har läckra plånboksfodral i flera olika färger, mobilskal, billaddare, skärmskydd och massa annat. Har du ett snyggt skal till din telefon? Om svaret är ja: köp ett till! Om svaret är nej, vad väntar du på? Klicka hem ett nu! Kanske ett glitterskal till festen, eller ett med din favoritartist på? Oavsett vilket skal, eller tillbehör, så finns det att fynda här.

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du kollats igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst hjälper vi dig med ditt ärende.

Lek med mobiltelefonen! Samsung Galaxy s3 är en tunn smartphone, som snabbt har blivit populär. Det är märkligt hur någonting som är så tunt kan innehålla så mycket roligt, och roligare blir det om man smyckar telefonen. Här på fyndiq finns massor att välja på. Vill du kunna spegla dig när du pratar i ditt headset? Då finns det spegelskärmskydd att klicka hem! Kanske vill du ta med dig din telefon när du är ute och springer? Inga problem! Vi har sportarmbanden du behöver. Skäm bort dig och din telefon med mängder av roliga prylar, allt till billigare priser.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.