Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda Tillbehör till Samsung Galaxy S3 & Galaxy S3 Neo

363 Fynd

Billiga tillbehör till din Galaxy S3

En telefon som är så bra som Samsung Galaxy s3 eller Galaxy s3 Neo borde skämmas bort, och här finns allt den behöver. Vi har läckra plånboksfodral i flera olika färger, mobilskal, billaddare, skärmskydd och massa annat. Har du ett snyggt skal till din telefon? Om svaret är ja: köp ett till! Om svaret är nej, vad väntar du på? Klicka hem ett nu! Kanske ett glitterskal till festen, eller ett med din favoritartist på? Oavsett vilket skal, eller tillbehör, så finns det att fynda här.

Tips för ett lyckat köp

Se till så att du kollats igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst hjälper vi dig med ditt ärende.

Lek med mobiltelefonen

Samsung Galaxy s3 är en tunn smartphone, som snabbt har blivit populär. Det är märkligt hur någonting som är så tunt kan innehålla så mycket roligt, och roligare blir det om man smyckar telefonen. Här på fyndiq finns massor att välja på. Vill du kunna spegla dig när du pratar i ditt headset? Då finns det spegelskärmskydd att klicka hem! Kanske vill du ta med dig din telefon när du är ute och springer? Inga problem! Vi har sportarmbanden du behöver. Skäm bort dig och din telefon med mängder av roliga prylar, allt till billigare priser.