Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bär med dig plånboken – i mobilen! Visst är det jobbigt att gå runt med en tjock, tung plånbok i fickan hela tiden? Hos Fyndiq hittar du därför mängder av smarta korthållare till din Samsung Galaxy S3. På så sätt kan du spara plats i fickan för andra saker, och du bär med dig dina kort på ett enklare och smidigare sätt. Dessutom slipper du oroa dig för att tappa bort plånboken! Vi på Fyndiq har gjort det enkelt för dig och samlat en massa olika korthållare till Samsung Galaxy S3 på den här sajten. Du kommer garanterat att hitta något som passar dig, så välkommen in och fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något mer till din telefon eller surfplatta? Hos Fyndiq hittar du mängder av tillbehör och skydd, självklart till våra förmånliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Olika korthållare för olika tillfällen! Nu behöver du inte längre vara rädd att dina kort försvinner när du är ute på stan. Med en riktigt bra korthållare kan du vara säker på att du alltid har dem till hands. Och eftersom det är så billigt kan du med gott samvete välja ut flera stycken för att ha flera för olika tillfällen. Kanske passar vissa bättre till en viss outfit? Skydda alla dina kort och spara en massa plats i väskan med en korthållare!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.