Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Samsung Galaxy S6 Edge + Tillbehör

4 074 Fynd

Plånboksfodral till Samsung galaxy s6

Letar du efter ett plånboksfodral till din samsung galaxy s6 edge + tillbehör så hittar du det hos Fyndiq. Ett plånboksfodral hjälper dig att skydda din telefon mot repor och skador utan att störa mobilen alla funktioner. Du som väljer ett plånboksfodral kan enkelt stoppa ner dina kort i de olika fickorna i fodralet och sedlar och kvitton har du ett mindre fack för. Mobilen sitter säkert på plats med hjälp av en smidig silikonram och fodralet håller sig stängt med ett litet magnetlås. Hos Fyndiq hittar du plånboksfodral i flera olika modeller och färger till låga priser. Som vanligt har vi fri frakt och dessutom snabba leveranser.

Mobilskal till Samsung galaxy s6

Föredrar du ett tunnare mobilskal för att skydda din telefon så har Fyndiq ett brett utbud av olika skal i mängder av mönster, färger och motiv. Med våra tunna skal behåller din mobil alla funktioner samtidigt som du skyddar telefonen från stötar, repor och damm. Handla säkert hos oss, vi har låga priser och fri frakt. Dessutom har vi snabb leverans.

Skyddsglas

Du som inte vill ha ett fodral till din samsung galaxy s6 edge + tillbehör bör istället fundera över någon annan form av skydd för displayen. Hos Fyndiq hittar du tunna härdade glas som är tåliga utan att försämra din mobils skärpa. Displayen på din mobil kommer att bevara samma känslighet som innan du sätter på glasskyddet. Hos Fyndiq handlar du säkert online. Vi har fri frakt och snabba leveranser.

Sportarmband till din Samsung galaxy s6

Letar du efter ett sportarmband till din telefon så kolla in Fyndiq utbud av armband. Våra armband skyddar din telefon mot stötar och repor. Du behåller alla mobilens funktioner eftersom din mobils touchfunktion inte blir sämre. Ett plus i kanten är att armbanden har ett litet utrymme för bil eller husnyckel om du behöver ha med den under träningen. Du hittar våra justerbara armband i flera olika modeller och material.