Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Samsung Galaxy S6 Edge Tillbehör

6 338 Fynd

Samsung Galaxy S6 Edge tillbehör

Här hittar du alla tillbehör du kan tänkas behöva till din Samsung Galaxy S6 Edge. Allt ifrån mobilskal till kablage och laddare. Vi har ett enormt stort utbud av Samsung Galaxy S6 Edge tillbehör. Ta en titt och vi lovar att du hittar något som passar just dig och din Samsung telefon.

Skydda telefonen och gör den mer personlig

Ett telefonskal är ett viktigt tillbehör för att din telefon ska vara skyddad mot stötar, slag och repor. Ett bra skal skyddar även från fukt och smuts vilket gör att din mobiltelefon håller sig ny och fräsch år efter år. Hos oss hittar du mobiltelefonskal till Samsung i olika prisklasser, allt ifrån billiga skal till premiumskal. Kom ihåg att även ett billigt mobilskal skyddar din telefon väl från fallskador jämfört med om du inte har något skal alls. Vill du vara extra skyddad mot repor, fukt och smuts gör du rätt i att kolla på våra premiumskal som ger dig ytterligare skydd. Mobilskal är dessutom en för många viktig mobilaccessoar. Ett snyggt skal gör din telefon lite mer personlig och är ett sätt för dig att sätta din egna prägel på din telefon. Välj bland mängder av motiv och färger och hitta något som passar dig och din telefon.

Funktionsskal

Hos oss hittar du även så kallade funktionsskal. Förutom att skydda din telefon fyller även dessa skal någon typ av praktisk funktion. Det mest populära funktionsskalet är plånboksskalet. Med ett plånboksskal får du plats med kontokort, legitimation och kontanter. Du behöver då ingen separat plånbok utan har telefon och plånbok på samma plats. Vissa skal har även inbyggt mobilstöd som du enkelt kan fälla ut om du skulle vilja kolla på film på telefonen. Du slipper då hålla i telefonen manuellt i 90 långa minuter. För dig som är ute mycket i naturen och inte vill att telefonen ska vara i vägen när du går har vi skal som du med clips enkelt sätter fast i ditt skärp. Det finns med andra ord någonting för alla till ett bra pris, oavsett vad just dina praktiska behov är.