Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda tillbehör till Sony Xperia S!

Fyndiqs favoriter

Snyggt skydd till din Sony Xperia S! Gör din Xperia S telefon snyggare med snygga tillbehör. Hos Fyndiq finns en mängd av snygga skal, plånböcker, sportarmband och fodral till din Sony Xperia S. Vad du än behöver till vilket tillfälle som helst så hittar du alla dessa här. Med billiga fodral kan du lätt förvara din Xperia S utan att oroa dig för att telefonen ska vara oskyddad. Ladda också med ett gäng skal och skärmskydd för att slippa repor.

Tips för ett lyckat köp! Här finns ett stort antal tillbehör till din Xperia S, det kan gör att man lägger ned lite allt möjligt utan att kolla så att det är rätt modell du har. P, J och V är bara några av de Xperia telefoner som finns, kika därför en extra gång att det vart rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den förste telefonen efter Ericsson! Efter att hela Sony Ericsson eran tog slut 2001 så var det dags för Sony att gå vidare och 2012 lanserade Sony Xperia S. Det var alltså den första telefonen som Sony gick vidare med och sedan dess har ett flertal Xperia telefoner lanserats, alla med sina olika egenheter. Xperia S är den av den mest populära telefonen från Xperia-modellerna. I dagsläget har telefonen en 12 megapixel kamera och med en dubbelkärnig processor.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.