Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Xperia X Performance fodral

2 060 Fynd

Billigt fodral till Xperia X Performance finns hos oss

På jakt efter ett Xperia X Performance fodral? Då har du kommit till rätt plats! Vi på Fyndiq har nämligen samlat mängder av billiga Xperia X Performance fodral online här hos oss för dig att välja bland. Kolla igenom vårt breda utbud och klicka hem just det fodral som du tycker passar bäst till din lur — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Ett fodral må vara ursnyggt, men glöm inte telefonens skärm. Passa på att köpa med ett gäng skärmskydd till din Xperia X Performance när du ändå är här — frakten blir den samma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken typ av fodral för Xperia X Performance vill du hä

Att köpa ett fodral till sin Xperia X Performance är en bra grej att göra, men vilket bör du väljä Sanningen är att alla fodral är lika bra — så välj det du tycker är snyggast eller har en speciell funktion du saknar. Till exempel ett Sony Style Cover Touch SCR56 fodral har genomskinlig lucka och fodralet Terrapin Low Profile har kortfack och går att använda som mobilställ. Vi har även Xperia X Performance fodral från andra märken såsom Sony, Melkco och Shockstock — plus fodral i massor av olika material som läder och TPU!