Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda Sony Xperia plånboksfodral här!

Fyndiqs favoriter

Unna dig snygga och praktiska plånboksfodral! Din Sony Xperia Z3 är dyrbar och speciell. Vi förstår att du är rädd om den och att du vill ta hand om den på bästa sätt. För trots att det är en unikt hållbar och stark telefon så kan det aldrig skada med extra skydd! Vi på Fyndiq har därför samlat en massa plånboksfodral som passar just din Xperia Z3. Och istället för att bara köpa skärmskydd eller ett skal så gör du rätt i att skaffa ett plånboksfodral. Då får du nämligen en plånbok och ett mobilskydd i ett! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Varför inte köpa flera plånboksfodral, så kan du byta ut dem beroende på humör? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gör din vardag roligare med färg och mönster! Eftersom du tittar på mobilen flera gånger i timmen så vore det väl roligare om den hade lite färg eller mönster? Nog för att Xperia Z3 är snygg som den är, men det är alltid kul att kunna sätta lite färg på den. Vissa dagar kanske du behöver en chockrosa energikick och andra dagar kanske du vill ha ett sofistikerat, bronsfärgat flipcase? Kanske känner du dig lite extra kontinental någon dag och slår till på ett plånboksfodral med brittiska flaggan? Oavsett vilken du väljer så får du plånbok och mobilfodral i ett, så att du kan förvara alla dina viktigaste saker på ett och samma ställe!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.