Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPad fodral online!

Fyndiqs favoriter

Fodral till iPad mini! Har du en alldeles sprillans ny iPad mini och letar efter ett snyggt fodral som passar, då har du kommit rätt! Här på Fyndiq har vi nämligen samlat alla snygga fodral som kan tänkas till din iPad mini! Med billiga iPad fodral kan du ta med dig din Apple surfplatta överallt utan att behöva vara rädd för att ha sönder den. Här finns mängder av fodral att välja mellan så varför inte ta två, det blir enkelt att byta upp dig. Varför inte välja ett fodral med inbyggt tangentbord, då blir det ännu enklare att surfa!

Tips för ett lyckat köp! Var det mini du hade eller är det en helt vanlig padda du äger? Ja då passar inte dessa fodral tyvärr, ta en snurr till och navigera rätt innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En surfplatta fast i miniformat! iPad mini är perfekt för den som vill vara som de andra coola kidsen, fast på ett miniatyrsätt. Det är nämligen så att den stora iPaden kanske inte passar för alla. Vill du ha en mindre och behändig padda så är mini alldeles perfekt. Allt beror på vad du planerar att göra på den. Är den till för pendlingen till och från jobbet och du vill bara surfa runt så är mini paddan alldeles perfekt. Vilken tur det är att det finns snygga fodral till minimodellen också.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.