Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda enfärgade iPad Mini fodral!

Fyndiqs favoriter

Hitta billiga fodral online! När Apple släppte sin allra första surfplatta iPad så var det många som blev tagna med storm. För andra så dröjde det till dess att deras lite mindre version, iPad Mini, släpptes. Och om du är en av dem som har en sådan miniplatta så kan du hitta massor av enfärgade iPad Mini fodral här hos oss på Fyndiq, så att du kan ta bra hand om din lilla kompis! Med ett iPad Mini fodral så mår helt enkelt din lilla surfplatta betydligt bättre! Så om du vill att din platta ska ha en så lång livstid som möjligt, ja då är det ett läderfodral eller snyggt case som du ska skaffa dig! Och de enfärgade fodral för iPad Mini som du hittar här är riktigt billiga, så det ska nog inte vara svårt att hitta minst en favorit!

Tips för ett lyckat köp! Varför inte klicka hem mer än ett fodral? Det är alltid kul att kunna variera dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roligt med ett snyggt fodral! Ett fodral till iPad Mini skyddar från alla möjliga risker som en surfplatta kan få stå ut med, men det är också en snygg accessoar! Visst är det insidan som räknas för surfplattor, men att ha en ett snyggt iPad Mini fodral i till exempel läder eller någon riktigt snygg färg skadar ju inte direkt, eller hur?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.