Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga solglasögon online!

Snygga solglasögon gör looken! Det är få saker som är gör en look så klar som ett par riktigt snygga shades. Det har vi på Fyndiq tagit fasta på — här hos oss finner du ett stort urval av billiga solglasögon i dammodeller. I sortimentet finner du klassiska pilotglasögon i olika färger, kattformade retroglas samt massor av runda och sotade glas i olika utföranden. Inte bara är det snyggt med solglasögon, det är givetvis skyddande för ögonen också, mot den farliga strålningen från solen. Slå två flugor i en smäll och fynda damsolglasögon online här hos oss redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Se till att förvara dina solglasögon säkert i ett fodral samt använda putsduken då och då för att hålla dem fläckfria.  Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varför inte ha flera? Hos oss är det enkelt att köpa på sig flera stycken glasögon. Ett par kanske passar på stranden och är lite mer casual. Ett annat par kanske är som gjorda för den snygga citylooken. Ett tredje par kanske passar skinnjackan som handen i handsken. Våga prova olika stilar, ett par stora runda glasögon är riktigt tufft och ett par i retroform funkar alltid när man är lite mer uppklädd. Skydda glasögonen mot repor genom att förvara dessa i tåliga fodral när du inte använder dem — så håller de sig repfria och fina mycket längre! Välkommen att shoppa solglasögon dam, smidigt och enkelt på nätet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.