Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga Polariserade Solglasögon

96 Fynd

Är du ofta i miljöer som skidbacken eller vid vattnet där du enkelt blir bländad så är polariserade solglasögon något för dig! Vi har ett stort utbud av solglasögon med polariserade glas som tar bort irriterande reflexer, samtidigt som det är en snygg accessoar som skyddar mot solen. Kolla in alla våra fynd och hitta ett par polariserade solbrillor som passar dig!


Vad är polariserade solglasögon?

Kortfattat så gör solglasögon med polariserade glas att du undviker att bli bländad. Det är en teknik som har funnits länge där det vågräta ljuset som når dina ögon blockeras. Glasen skyddar på det sättet ögonen från bländande ljus och reflektioner samtidigt som de även ger ett viktigt UV-skydd.

Polariserade solglasögon – bra för dig som håller på med sport och fiske

För dig som håller på med fiske eller av andra anledningar är ute på vattnet är polariserade glasögon ett utmärkt val då de tar bort störande blänk när solen reflekteras på vattenytan. Likaså för dig som ofta är i skidbacken då snön, liksom vatten, avger bländade reflektioner och irriterar ögonen. Det finns även en fördel i att välja polariserade glas om du håller på med sport utomhus i solen då det minskar risken för störande reflektioner och du helt och fullt kan koncentrera dig på din prestation. Här hittar du hela vårt utbud av sportsolglasögon.

Polariserade solglasögon eller inte – vad är skillnaden?

Många av de kända solglasögonvarumärkena har polariserade solglasögon i sitt utbud och det finns inga anledningar att inte skaffa det då det endast medför fördelar för dina ögon. Polariserade solglasögon är också ett bra val för barn som ofta är ute i solen – kolla gärna in hela vårt utbud av barnsolglasögon och polariserade solglasögon för barn. Förutom att polariserade glasögon skyddar mot solen och är ett bra val för dig som sportar, fiskar eller åker skidor så är de även bra vid bilkörning då de kan minska bländande reflexer genom vindrutan från exempelvis vatten eller snö.