Kundservice

Fynda billiga solglasögon

17 740 Fynd

Letar du efter ett par trendiga och snygga solglasögon så har du kommit rätt! Vi har ett stort utbud av solglasögon i alla möjliga märken, modeller, former, färger och material. Klassiska pilotglasögon, runda retrobågar eller coola sportiga solglasögon med spegelglas? You name it – vi har det mesta! Fynda dina nya solglasögon hos Fyndiq redan idag.


Solglasögon för dig med stil

Här hos oss finns ett stort sortiment av billiga solglasögon – mörka pilotglasögon, runda solglasögon, fyrkantiga vintage eller varför inte ett par solglasögon med glitterbågar! Eller är du kanske ute efter solglasögon för barn eller ett par sportsolglasögon? För att vara en cool katt ska det inte krävas en massa slit. Det ska vara enkelt att vara sig själv, och det kan du vara bakom dina solbrillor från Fyndiq!

Populära varumärken

Letar du efter ett särskilt solglasögonmärke? Hos oss hittar du de flera av de mest välkända och populära solglasögonen från kända designers och varumärken. Vad sägs om till exempel Ray-Ban, Polaroid, Oakley, Adidas, Diesel, Carerra eller Nike? Eller kanske Timberland, Guess eller Dsquared2? Om du är ute efter något annat märke så ta gärna en titt vår sida där alla varumärken är listade för att hitta just din favorit!

Tips för ett lyckat köp

Dubbelkolla storleken på det par solbrillor du har valt innan du klickar hem dem. Vi är alla olika och blir det fel omfång kan bågarna lätt tappas eller sitta för hårt. Kika gärna in våra solglasögontillbehör som fodral eller senilband för hela paketet. Om det ändå skulle bli fel, om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Solglasögon – mer än bara solskydd

Ja, det är ett gäng viktiga saker som vi absolut inte får glömma när vi lämnar hemmet; mobil, plånbok och just det – solglasögonen på soliga dagar. Men dina solbrillor är mer än bara ett viktigt skydd mot solen, det handlar också om image och personlighet! Välj rätt solglasögonmodell till rätt tillfälle, det är minst lika viktigt som att välja vilka skor eller kläder du ska ha på dig.