Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Solglasögon online!

Pilot solglasögon för dig med stil! Hur många är det som inte trallat med till Docent Döds låt Bakom mina solglasögon när vi befinner oss bakom ett par mörka pilotglasögon eller tuffa Ray Ban solglasögon? Oavsett om du är på jakt efter ett par runda solglasögon, fyrkantiga eller ett par med glitter för att liva upp stämningen så finner du ett stort utbud av billiga solglasögon på nätet hos oss. För, att vara en cool katt ska inte krävas en massa slit. Det ska vara enkelt att vara sig själv, och kan du vara det bakom dina solbrillor från Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Dubbelkolla storleken på det par du valt innan du klickar hem det. Vissa av oss har mindre huvuden än andra, och för att slippa att solbrillorna trillar i backen stup i ett, är det bra med ett par som passar just dig. Om det ändå skulle bli fel eller om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånbok, nycklar, mobil och solglasögon! Ja, dessa är fyra viktiga saker som vi absolut inte får glömma när vi lämnar hemmet på sommaren. Att bara se glasögonen som ett skydd mot solen är lite förra året. Nu handlar det om image och att välja rätt modell till rätt tillfälle är av stor vikt. - lika viktigt som att välja vad för skor du ska ha på dig. Varför inte glassa till det med ett par i regnbågens färger och toppa med ett par glasögonsnoddar, eller senilband, som de även kallas.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.