Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Fingervantar online!

Värm dina fingrar med fingervantar! I vårt avlånga land Sverige är det lätt att frysa om fingrarna. Även om snön inte ligger på marken och våren väntar runt hörnet kan det lätt bli kallt. Det finns dock en magisk uppfinning som håller våra fingrar varma när det är 20 minusgrader likaväl som när det bara nollgradigt, och denna uppfinning kallas fingervantar! Just för att du inte ska gå omkring och frysa har vi på Fyndiq tagit fram mängder av olika varianter på billiga fingervantar som håller dig varm när plusgraderna är långt borta. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp! Stickade vantar och stickad mössa kan lätt bli för varmt när det inte är minusgrader, men fingervantar kan du ha även när det är plusgrader. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid bra att ha med fingervantar! Att ha på sig ett par härliga vantar, såväl lovikavantar som klassiska handskar, är alltid skönt när kylan kommer på besök. Men det är lätt att dessa vantar försvinner bort, och då är det ännu bättre att investera i ett gäng fingervantar som man alltid har med sig. Här hos oss på Fyndiq hittar du sådana vantar och vi har flera olika modeller som till exempel torgvantar och fleecevantar. Plocka hem vad du fastnar för, så kommer det snart en leverans med fingervantar hem till dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.