Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga torgvantar här

Fyndiqs favoriter

Köp billiga torgvantar på nätet här på Fyndiq! Det fina och smarta med torghandskar är att dessa saknar fingrar. Det är mycket användbart när det är kallt ute och du ändå vill använda din mobil eller liknande. Här i kategorin finner du massvis av billiga torgvantar och fingerlösa handskar att välja och vraka bland. Varför inte ett randigt par med långa ärmar som du kan dra upp under jackan? Eller klassiskt svarta som passar till vilka kläder och accessoarer som helst? Vare sig du letar efter fingerlösa vantar till dig själv eller till att köpa åt en vän finner du massor av mönster och färger att välja bland som gör det enklare att hitta rätt stil. Välkommen att shoppa fingerlösa torgvantar här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Undrar du vad torgvantarna är gjorda i för material? Läs produktbeskrivningen för att få reda på allt du behöver veta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fingerlösa vantar och armvärmare. Förutom de klassiska torgvantarna finns i denna kategori även smarta och sköna armvärmare i olika utföranden. Dessa går att dra på sig under jackan för lite extra värme och passar perfekt till höst och vinter. Torghandskar är ett plagg som även det är som gjort för höst och vår eftersom dessa inte värmer fingertopparna men väl ger handen lite extra värme. Med motiv av stjärnor och dödskallar samt massa annat passar det till både barn och vuxna att ha på sig.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.